REFLECT – Sæt glimt på din by – BLOP – VærkDinVerden og Fredericia Gymnasium

REFLECT – Sæt glimt på din by!

Fredericia & Kolding. Karoline H Larsen skaber værket Reflect – en samskabende byrumsaktion på tværs af de to byer, der tager afsæt i Nils Erik Gjeredevik’s kunstværk Væltede Elmaster på motorvejen. Del af VærkDinVerden ved kurator Amalie Frederiksen fra Another Public

På Facebook kan man følge processen med REFLECT, som foregår både som onlineundervisning og praktiske øvelser i byrum for Fredericia Gymnasium med 88 elever tilknyttet i forbindelse med deres eksamensopgave i Billedkunst, samt for Kulturskolen Kolding’s børn på Billedkunstholdet og for  børn og unge i tilknytning Nicolai Kultur i Kolding.
Her eksempler på Gymnasieelevernes første tests med REFLECT – Sæt refleks på din by!
 
Her eksempler på Gymnasieelevernes hjemmearbejde med fælles kunstværket BLOP – hvor BK Holdet’s 2.g’ere og 3.g’ere  har arbejdet hjemmefra med #Reflect opgaven “At udtrykke indre glimt” og huske alle personlige udtryk gælder lige fint; figurativt eller grafisk, abstrakt eller…udtrykt med tekstil-refleksbånd på stofbaner, som samles til fælles #BLOP kunstværk.
Tak for din guidance til de unge, gymnasielærer Gitte Andresen
Her eksempler på gymnasieeleverne i Fredericia har arbejdet med at tegne skitser af Nils Erik Gjerdevik’s Væltede Elmaster og omdanne dem til flotte tapefigurer på gymnasiets vinduer.
Tak for din guidance til de unge, gymnasielærer Anne Majlund.