Hej, Hvem er du? Lindholm i spil

unspecified

Hej, hvem er du? from Karoline H. Larsen on Vimeo.

 

Hej, hvem er du?
Workshopforløb og Festival i Lindholm-kvarteret i Nykøbing Falster.
Vores hold er en samling elever, som kommer fra 3 forskellige klasser, skoler og områder i Guldborgsund Kommune. I fællesskab med eleverne vil vi undersøge hvem de egentlig er. Hvordan ser de på verden? Og hvad optager dem? Vi tager afsæt i 25 spørgsmål eksempelvis ”Hvad gør dig glad at gøre? Hvordan viser du nogen at du elsker dem? Hvad kan du lide at gøre med dine hænder? Hvad vil du gerne blive bedre til?”

Elevernes individuelle svar på disse spørgsmål lægger grunden for en fælles kunstnerisk proces, hvor vi bruger ”os selv” som materialebank. Og med krop, lyd, billede og video vil vi på forskellige måder omsætte vores opdagelser til udtryk. Eleverne kommer i processen til at møde hinanden på nye måder og til at lære både sig selv og hinanden bedre at kende. Ogde kommer til aterfare hvordan man kan bruge det, man har lige ved hånden til at skabe noget nyt.

På festivaldagen (fredagen) viser vi udvalgte manifestationer, som vierkommet frem til i forløbet. Manifestationerne vil have karakter afperformance installationer evt. kombineret med videokunst. Hvem er jeg og hvem er du? Hvordan kan vi vise os for hinanden og vores omverden? Målet er ikke en præsentation, ej heller en præstation, men sammen at træde ind i et nærværende rum i fællesskab. Og det må gerne være sjovt!

De enkelte dages konkrete program bliver til som en konsekvens af den forrige uges “fund”. Sådan må det være, fordi vi ønsker et dynamisk forløb med fokus på elevernes engagement, ejerskab, og det rum der kan opstå imellem dem.

Karoline H Larsen og Birgitte Lyregaard

GULDBORGSUND KOMMUNE’s webside
https://www.guldborgsund.dk/lindholmispil

LINDHOLM I SPIL – FESTIVAL PROGRAM
https://www.guldborgsund.dk/~/media/Borger/UDVIKLING_I_KOMMUNEN/Lindholm_i_spil/Program_til_Lindholm_i_spil_20-22_september_A4.ashx

IMG_20180921_101330

Billede 21-09-2018 11.03.54_previewstill 1 Lindholm i spil still 2 Lindholm i spil still 3 Lindholm i spil still 4 Lindholm i spil

Billede 21-09-2018 13.08.43_preview Billede 21-09-2018 14.54.16_preview IMG_20180921_101356_preview