HjertemiX won Danish Art Award – VærkDinVerden Prisen

VærkDinVerdenPrisen til HjertemiX i Greve?Hvilken stor ære og glæde for mig og @hoveh Helle Hove, for @astridrandrup, der har skabt lydsiden, @bennyhenningsens Nørgaard, der faciliterede maleholdene og for lysingeniørerne #ÅFLighting og de mange aktører og borgere i alle aldre der deltog i skabelsen af værket. 

?Tak @kristofferakselbo for dine intelligente, smukke, fængslende og rørende avatar kunstfilm i og om HjertemiX. Du har en del af æren for vi modtager prisen?

Tak Værkdinverden og tak for juryens smukke begrundelse (se nedenfor)! ❤️#Repost @vaerkdinverden ・・・
⭐️⭐️Vinderen af Værkdinverden-prisen ⭐️⭐️blev værket i tunnellen i Gersagerparken af Karoline H. Larsen og @hoveh Helle Hove ?? Tak til @frederik_waneck_borello for den fine nominering ✨?? 
 
Juryens begrundelse: “Kunstværket i tunnelen berører noget essentielt menneskeligt og følelsesfuldt. En tunnel er som sted forbundet med bevægelsen gennem noget mørkt og ubehageligt. Det er forbundet med angst og usikkerhed og det at være alene. Værket i tunellen guider gennem mørket. Det forfører os på en nærmest meditativ måde ved at aktivere vores sanser med både lys, lyde, farver og bevægelse. Men også ved at give beboerne i boligområdet noget at være fælles om, som samlingssted og samtaleemne. Det er et grundlæggende socialt værk, der billedligt kommer til at stå som symbol på det at være menneske og de følelser, der følger med én gennem livet. Det er et stærkt og meget rørende kunstværk og det er virkelig godt tænkt af de to kunstnere Karoline H. Larsen og Helle Hove.”  
 

Juryen bestod af:
Christian Elovara Dinesen, billedkunstner
Marianne Grymer Bargemann, formidlingschef i ARoS Public 
John Kørner, billedkunstner
Carolina Delfs, Kunstpilot på Statens Museum for Kunst

 
SE MERE om HjertemiX 
FØR – Lysudsmykningen
Gersagerparken i Greve har fået renoveret, malet og opsat lysinstallation i tunnelen til Hundige Storcenter. Foto: Thomas Arnbo / www.arnbo.dk

Hjertemix – interaktiv fortælling i lys, lyd og streger i Gersagerparken Tunnel i Greve, som er blevet renoveret, malet og opsat lys/lydinstallation i tunnelen til Hundige Storcenter. Foto: Thomas Arnbo