Work in progress…ABse, udsmykning til Hjalleseskolen, Odense.

Video som viser 3d-modellering af ABse udsmykning til Hjalleseskolen, Odense.

ABse, work in Progress:

ABse udsmykningen består af alle alfabetets bogstaver og skabt til Indskolingens trapperum på Hjalleseskolen i Odense. ABse bogstaverne er både små og store. Nogle er spejlet, andre vendt på hovedet, eller drejet rundt og sammensat til nye former og figurer til fri fortolkning.

Materialer mv. ABse produceres i aluminium, hvert bogstav ca. 50cm i højden, 6mm tykkelse, som bogstaver klippet ud af et stykke papir og malet i farver, som minder om skoletussers farver. ABse bogstaverne er svejset sammen, ingen løse dele, af hensyn til ønsket om størst mulig sikkerhed. Ophæng ved hjælp af wire i loftet.

Skriveopgave. Gå rundt i ABse rummet og skriv ned på et papir alle de bogstaver som du kan finde. Kan du finde alle alfabetets bogstaver? Kan du også finde hver enkelt bogstav som til sammen danner ”Hjalleseskolen”? Hvilke andre ord kan du sætte sammen? Skriv ned på papiret.

Tegneopgave. Tegn på et papir nogle af bogstavfigurerne, som hænger i rummet. Hvilke former og figurer kan du se?  Er det Eiffeltårnet lavet af et Y vendt på hovedet og sat sammen med et I oven på? Kan du finde et hjerte lavet af to s’er? Er der en kringleabe lavet af bogstavet æ? Hvilke bogstaver danner en flyver? Og en slangesti?

Tegn dit eget bud på nye bogstavformer og bogstavfigurer. Skriv eventuelt en fortælling om formerne og figurerne.

 

Uddrag skitse:

ABse Hjalleseskolen indskoling karoline h larsen


MÅL i forhold til rummet anvendelse.

oversigt ovenfra.